Onze diensten

Heeft u al een idee voor uw bedrijfswebsite? Of wilt u dat wij een passend idee uitwerken voor uw toekomstige website? Mediaidee verzorgt voor u het gehele proces.

In gesprek met MediaIdee >>

Webdesign

Een website is het visitekaartje van uw bedrijf! Responsive design, professionele uitstraling en voorzien van een gebruiksvriendelijk CMS systeem (WordPress). Uw website wordt geheel verzorgd door MediaIdee vanaf het ontstane Idee tot aan de realisatie.


Meer over Webdesign >>

Webshop

Een webshop vergroot uw verkoop kansen! Wilt u meer verkopen genereren en daarmee uw omzet verhogen? Een webshop is hiervoor de geschikte oplossing. Een perfece combinatie is een website met achterliggende webshop.


Meer over Webshop >>

Webhosting

De webhosting draagt bij aan een goede optimalisatie in Google. Met de juiste opslag voor uw website en mail, hoeft u zich nooit zorgen te maken. Hoe sneller en stabieler, hoe beter de bereikbaarheid. MediaIdee verzorgd het gehele proces voor u.


Meer over Webhosting >>

SEO Optimalisatie

SEO Optimalisatie is een belangrijke term en mag niet vergeten worden bij het bouwen van een website. Wilt u hoger in Google en beter gevonden worden door klanten? MediaIdee zorgt ervoor dat de structuur en optimalisatie van uw website perfect is.


Meer over SEO Optimalisatie >>

Hoe gaan we te werk?

1

Brainstormen

Onder het genot van een bakje koffie kijken we naar de belangrijkste wensen en behoeften. Hoe kunnen wij uw bedrijf tot een hoger niveau tillen? Wat zijn daarvoor de belangrijke aspecten? En hoe gaan wij dit vormgeven? Wellicht heet u al een Idee? We kijken hierbij hoe we het project (uw website) tot een succes kunnen brengen en wat hiervoor benodigd is.


2

Concept & Ontwerp

In de tweede fase maken wij een schets van uw website, zoals besproken bij het brainstormen. Hier wordt de uiteindelijke look-and-feel van uw website duidelijk in kaart gebracht en is de juiste positionering, indeling, opbouw en modules (contactformulier, portfolio etc..) bepaald.


3

Realisatie

Tijdens de technische realisatie wordt het gemaakte ontwerp met bijbehorende positionering uitgewerkt. Wij zorgen dat de juiste gegevens op aangewezen plekken komen te staan. Bepaalde structuren moeten worden aangebracht, formulieren moeten werken, de webhosting en domeinnaam worden ingericht. Uiteraard zorgen wij ervoor dat uw website op tablet en mobiel responsive is.


4

Aanpassingen

Op het moment dat de technische realisatie voldaan is en de website in grote lijnen gereed is, gaan we het opnieuw voorleggen. In deze fase kunt u eventuele aanpassingen en opmerkingen doorgeven. Wij gaan deze voor u verwerken en er volgt een laatste controle, zodat uw website geheel aansluit bij uw wensen en we beiden tevreden mogen zijn.


5

Eindresultaat

Het eindresultaat is uw afgeronde website of webshop. In deze fase wordt de website live gezet. De website is vanaf nu te bekijken op internet voor iedereen. De vindbaarheid in Google kunnen we in samenwerking met u tevens gaan verzorgen. Met onze jaren ervaring op het gebied van SEO en Adwords zijn wij instaat om het gehele proces voor u te verzorgen.

De weg naar succes

MediaIdee weet als geen ander hoe een website opgebouwd moet worden, maar misschien nog belangrijker hoe bedrijven via internet het succes kunnen vergroten.

In gesprek met MediaIdee