Media Webhosting

Datacenter Informatie

De hosting voor een website is van groot belang! Hoe sneller en stabieler de hosting hoe beter de bereikbaarheid. Daarnaast speelt de snelheid van een website een grote rol bij de positionering in zoekmachines, zoals: Google.

MediaIdee heeft een eigen server in een beveiligd datacenter staan, met een back-up functionaliteit naar een tweede datacenter. Dit betekent voor u, dat uw website over een hoge up-time beschikt en uw data veilig staat. Want hoe hoger de up-time des ter beter bent u te te vinden door klanten.

Dat er een hoge kwaliteit is van de beveiliging van uw gegevens.
Dat er een beveiligde verbinding is.
Dat bij brand of een ramp uw documenten altijd op minimaal 2 veilige locaties aanwezig is.
Dat er een dagelijkse back-up naar een ander datacenter, op een andere locatie wordt gemaakt.

Mocht u meer informatie willen betreffende onze diensten? Of heeft u een vraag over de werking van Mediaidee?
Neem dan vrijblijvend contact op!

Contact Mediaidee >>

Nieuwe of vernieuwde website? MediaIdee helpt u!

Is uw huidige website aanvernieuwing toe of wilt u starten met een webshop? Dan bent u bij mediaIdee aan het juiste adres. MediaIdee verzorgt voor u het gehele procoes. Van Idee tot realisatie

Direct starten met een website >>

Equinix Amsterdam

Equinix is het meest geavanceerde datacentrum in Nederland en daarnaast één van de groenste van de wereld. Het datacenter heeft een revolutionair koelsysteem gebaseerd op ‘Aquifer Termal Energy Storage’.

Eunetworks

EuNetworks Group Limited, is Europa’s grootste aanbieder van kritieke, high performance data diensten. Vele klanten zijn financiële instellingen, grote bedrijven, telecom bedrijven en providers.